PAGAMENT PERITATGES JUDICIALS/PROMOCIÓ MICROSOFT OFFICE 365

Des del Departament de Justícia de la Generalitat ens han informat que a partir de l’1 de setembre de 2020 aquell Departament posarà en funcionament un nou tràmit electrònic per a la gestió de les sol·licituds de pagament dels peritatges judicials que van a càrrec del Departament de Justícia. Us adjuntem escrit tramès.

 

En aquest moments que ens hem hagut d’adaptar al teletreball, familiaritzant-nos amb noves tecnologies i aplicacions que desconeixíem. Les reunions presencials han passat a realitzar-se per videoconferències i qualsevol gestió l’hem fet des de casa com si estiguéssim a l’oficina.

 

Tot i que estem entrant en un període de “nova normalitat”, aquestes tecnologies sembla que han entrat per quedar-s’hi, havent-se comprovat la seva eficàcia. Per això, t’informem que l’empresa Atmosfera , experta en consultoria TIC, ofereix a tots els col·legiats una promoció de llicències gratuïtes de Microsoft Office 365 durant 4 mesos, fins al 15 d’octubre.

 

Tindràs al teu abast totes les aplicacions de Microsoft Office 365 per fer-te més còmode la teva feina, tant si continues teletreballant com si estàs a l’oficina: Teams, One Drive, Sharepoint, Excel, Power Point, etc.

 


Aprofita aquesta oportunitat i proba gratis durant 4 mesos els serveis de Microsoft Office 365. És molt fàcil, només t’has de subscriure omplint un formulari i ja podràs gaudir de la teva llicència. Per fer-ho, clica en el següent botó. I recorda, la subscripció gratuïta és fins al 15 d'octubre.

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar