S'AMPLIA EL TERMINI PER A LA TRAMITACIÓ DE LES SUBVENCIONS D'ANTENITZACIÓ FINS AL 31 DE DESEMBRE DE 2020
  Amb data 28 de juliol de 2020 es van aprovar dos Reials Decrets relatius al procés del Segon Dividend Digital. En concret, el Reial Decret 707/2020, de 28 de juliol pel qual es regula la concessió directa de subvencions a prestadors de servei públic de comunicació audiovisual televisiva d'àmbit estatal i autonòmic, destinades a compensar els costos derivats de l'emissió simultània i transitòria dels seus canals de televisió durant el procés d'alliberament de la banda de freqüències 694-790 MHz (segon dividend digital) entre els dies 1 de juliol de 2020 i 30 de setembre de 2020, i pel qual es modifica el Reial Decret 392/2019, de 21 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions destinades a compensar els costos derivats de la recepció o accés als serveis de comunicació audiovisual televisiva en les edificacions afectades per l'alliberament de la banda de freqüències 694- 790 MHz (segon dividend digital).

L'aspecte a destacar és que s'AMPLIA EL TERMINI PER A LA TRAMITACIÓ DE LES SUBVENCIONS D'ANTENITZACIÓ FINS AL 31 DE DESEMBRE DE 2020.

El Reial Decret 392/2019, de 21 de juny, pel qual es regula la concessió directa de subvencions, queda modificat com segueix:

«1. Seran susceptibles d'obtenir subvenció les actuacions necessàries per a la recepció o l'accés a l'servei de comunicació audiovisual televisiva a les edificacions regides en comunitat de propietaris i subjectes a règim de propietat horitzontal, que compten amb sistemes de recepció afectats pel procés d'alliberament de l'segon dividend digital, i que es realitzin entre l'1 de juny de 2019 i el 31 de desembre de 2020. » Dos. L'apartat 3 de l'article 12 queda redactat de la següent manera:
«3. Les sol·licituds de subvenció s'hauran de presentar en el termini que s'indiqui en la convocatòria. L'últim dia per presentar sol·licituds serà el 31 de desembre de 2020. Per poder obtenir l'ajuda, l'actuació subvencionable a què es refereix l'article 3 haurà d'haver finalitzat en tot cas amb anterioritat a el dia 31 de desembre de 2020. »

Així mateix et recordem novament que el 26 de setembre de 2019 es va obrir el termini perquè les comunitats de propietaris que assumeixin un cost com a conseqüència del Segon Dividend Digital puguin sol·licitar una subvenció econòmica.

Es pot obtenir la informació per a sol·licitar aquests ajuts a la web:
www.televisiondigital.es

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar