CONVENIOS DE COLABORACIÓN

EMPRESES:  AQUÍENERGIA  /  FELKO

 

AQUÍ ENERGIA comercialitza energia elèctrica de fonts d’origen 100% renovable en l’àmbit nacional, i està reconeguda pel Ministeri d’Indústria, tenen el seu domicili social i seu central a Reus. Els seus productes donen cobertura de forma eficient i a preus molt competitius, i permeten estalviar costos en el seu subministrament energètic; sota una gestió transparent, personalitzada i justa que els situa com un referent en el sector.

Per contactar: C/Pròsper de Bofarull, 5 43202 – Reus, Tel. 977 340 402, página web: https://www.aquienergia.com/

 

FELKO el seu sistema es basa en la restauració de tubàries sense obres, evitant-ne la substitució. Reduint la inversió econòmica, es minimitza el temps d'execució, es respecta el medi ambient i no hi ha gestió de residus. Tenen una llarga experiència, amb treballs realitzats en habitatges, hotels, hospitals, etc.

Persona de contacte: Carlos Ferrer, Mail: carlos@felko.es, Telf: 937376828, Mòbil: 659956546.

 

Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Pl.Ponent, 5 1a, 43001 Tarragona · T 977 235 421

coladmin@oaft.com · info@coaft.com

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar