INFORMACIÓN DE INTERÉS

La Generalitat ahir va obrir una línia d’ajuts extraordinària de 14,5 milions per pagar el lloguer de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes per la Covit19.

  • - Són ajuts directes per pagar un màxim de 6 mensualitats de lloguer, des d’abril a setembre, per a famílies amb despeses de lloguer i dels subministraments bàsics que igualin o superin el 35% dels seus ingressos .
  •  
  • - Altres requisits són estar a l’atur, haver patit un ERTO o una retallada de sou a conseqüència de la COVIT-19, amb un topall de renda familiar i un lloguer no superior a 900 euros.
  •  
  • - La presentació de la sol·licitud es farà, preferentment, de manera telemàtica i s’ha habilitat un número específic d’informació i d’assessorament (900 922 841).

Podràs consultar tota la informació sobre aquest ajut al web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya. Adjuntem un arxiu amb preguntes fregüents.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Pl.Ponent, 5 1a, 43001 Tarragona · T 977 235 421

coladmin@coaft.com  · info@coaft.com

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar