ASSISTÈNCIA GRATUÏTA AL SALÓ DE L'EMPRENEDURIA BIZBARCELONA

Els propers 21, 22 i 23 de setembre Fira Barcelona (Recinte Montjuïc) tindrà lloc novament una nova edició del saló BIZBARCELONA, que converteix Barcelona en la capital de l’emprenedoria i cita ineludible per trobar noves idees i fer créixer els negocis.

 

Com ve essent habitual els darrers anys, el nostre Col·legi, amb la col·laboració de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya (la Intercol·legial), t'ofereix l'oportunitat d’assistir al saló, on podràs visitar els diferents espais i assistir a les conferències, activitats d’assessorament, i actes que s’hi realitzaran.

 

Enguany, com a novetat, l'accés al saló Bizbarcelona i saló de l'Ocupació és gratuït per a tothom, tant a la zona expositora com a les sales de conferències i a les activitats.

 

També t'informem que, en el marc del Saló, la Intercol·legial ha organitzat pel dilluns, 21 a les 10 hores i al Pavelló 8, la conferència "Del negoci tradicional a l'empresa 2.0" amb el ponent Ivan De San Nicolàs, Entrepreneurship Consultant & DPO.

 

Si estàs interessat en assistir-hi, cal que t'acreditis online en aquest enllaç.

 

El programa del saló el podeu consultar aquí.

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar