CONSELL

EL CONSELL DE COL·LEGIS D’ADMINISTRADORS DE FINQUES DE CATALUNYA JA TÉ PERFIL OFICIAL A LINKEDIN I A INSTAGRAM

 

El Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya, d’on forma part el CAFBL, ha decidit donar un nou pas en l’estratègia de comunicació, completant la seva presència digital a les xarxes socials. Per això, ha creat un perfil oficial a la major xarxa professional del món a Internet, LinkedIn, i un altre a Instagram (@consellcaf). Es tracta de perfils conjunts per als tres col·legis catalans, tal com ja es fa a Facebook i a Twitter.

Gràcies a aquestes noves xarxes, donarem més visibilitat al Col·legi i a les tasques que desenvolupen els Administradors de Finques Col·legiats, ja que són pràcticament un aparador del nostre negoci i són molt importants per oferir una imatge més propera a la societat.

Es per això que et convidem a formar part de la nostra comunitat digital i que segueixis aquests dos nous comptes, perquè a més, són eines que també ens ajuden a comunicar-nos amb els nostres col·legiats.

Amb aquests nous perfils, el Consell CAF completa la seva presència digital, atès que també està present a
Facebook, Twitter i Youtube. I si encara no ens segueixes en algun d’aquests canals, t’animem a que ho facis.

Esperem veure’t per les nostres xarxes socials!

 

Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Pl.Ponent, 5 1a, 43001 Tarragona · T 977 235 421

coladmin@coaft.com · info@coaft.com

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar