ENLACE ANUNCIO / PLAZOS DE PRESENTACIONES DE LAS AUTOLIQUIDACIONES

El Consell de Col·legis d’Administradors de Finques de Catalunya ha cregut adient publicar durant uns dies al El Periódico en la seva edició en digital, els consells a tenir en compte a les comunitats propietaris que us vàrem fer arribar. Podeu veure-ho al següent enllaç: https://www.elperiodico.cat/ca/societat/ o https://www.elperiodico.com/es/sociedad/

 

TERMINIS DE PRESENTACIONS DE LES AUTOLIQUIDACIONS

El RD 465/20 de 17 de març passat va modificar el RD 463/20 pel qual es declarava l'estat d'alarma.
En l'àmbit tributari establia que la suspensió i la interrupció dels termes i terminis aprovada anteriorment, no afecta, en cap cas, a la presentació d'autoliquidacions ni declaracions tributàries.
També, que aquesta suspensió i interrupció tampoc afecta els procediments administratius en els àmbits d'afiliació, liquidació i cotització de la SS.
Per tant, els terminis per a la presentació trimestral dels models d'IVA, retencions de treballadors o activitats, retencions d'arrendaments, pagaments a compte d'IRPF o d'IS no s'han modificat, i s'han de presentar durant el mes d'abril (fins al dia 20).
El que sí que és possible presentar és l'ajornament del pagament tal com es va aprovar al RD 7/20 de 13 de març i del què ja us vam informar.

Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Pl.Ponent, 5 1a, 43001 Tarragona · T 977 235 421

coladmin@coaft.com · info@coaft.com

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar