Pla de desconfinament sectorial corresponent als habitatges d'ús turístic (HUTs).

T'informem que la Direcció General de Turisme ha publicat el Pla de desconfinament sectorial corresponent als habitatges d'ús turístic (HUTs).

 

Aquest document reuneix, sense perjudici de la legislació vigent, directrius i recomanacions a aplicar pels habitatges d’ús turístic (huts) per minimitzar de cara a la seva reobertura els riscos de contagi pel virus SARS-CoV-2. L'entrada en funcionament dels diferents serveis es realitzarà d'acord amb el calendari publicat pel govern o d'acord amb les modificacions que pugui haver en el futur.

La situació actual obliga a establir protocols perquè la reobertura d'instal·lacions i serveis no augmenti el risc de contagi comunitari, així com establir les mesures de protecció necessàries per a les persones treballadores.

 

A més, aquests plans sectorials de desconfinament serveixen com a criteris generals perquè les administracions locals, si es dona el cas, puguin desenvolupar-ne els seus propis.

Pots consultar aquest i els altres plans de l'àmbit turístic en aquest enllaç

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar