FORMACIÓN / 24 y 31 de mayo de 2019.

FORMACIÓ / 24 i 31 de maig de 2019

 

WORD I EXCEL

El Curs de Perfeccionament d’Administrador de Finques, que s’està duent a través de la Universitat de Burgos. Es fa online, a excepció d’unes hores que són presencials. Dins aquestes hores presencials n’hi ha dues hores d’informàtica i s’ha cregut adient l’ampliar-les a quatre i obrir-les com formació a tots els col·legiats que hi puguin tenir interès en assistir.

 

EXCEL

DIA: 24 de maig

HORARI: De les 17,00 h a les 19,00 h.

LLOC: Aula Magna (Av. República Argentina, 11, 43005 Tarragona)

COST: 15,00 € (els que fan el curs, també el tindran que pagar al no ser el que convalida per els estudis)

 

WORD

DIA: 31de maig

HORARI: De les 17,00 h a les 19,00 h.

LLOC: Aula Magna (Av. República Argentina, 11, 43005 Tarragona)

COST: 15,00 € (els que fan el curs no el tindran que pagar al ser el que convalida per els estudis)

 

L’import a abonar, com sempre, si no es diu el contrari es passarà per el compte. Si no és així en el moment de la confirmació d’assistència ens faciliteu on voleu que es carregui aquest pagament.

 

La capacitat de l’aula és limitada, un cop estigui emplenada es tancaran les inscripcions, per el que preguem confirmació a coladmin@coaft.com . També, com potser que no hi hagi ordinadors per a tots els participants qui vulgui pot portar el seu portàtil o tindrà que compartir l’ordinador.

 Más información:

  - Word (avanzado)

  - Excel (avanzado)

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar