PAGO DE IMPUESTOS

QUI PODRÀ AJORNAR AL 20 DE MAIG EL PAGAMENT D’IMPOSTOS

El Reial Decret Llei 14/2020 publicat ahir al Boletín Oficial del Estado, BOE, estableix que s’ajorna fins al 20 de maig el pagament de tots aquells tributs que s’havien de liquidar el proper 20 d’abril.

Ara bé, a aquest ajornament només s’hi podran acollir aquells obligats tributaris que durant l’any 2019 hagin tingut un volum d’operacions no superior els 600.000 euros.

Per tant, de forma genèrica i per als obligats amb un volum d'operacions inferior a 600.000 euros durant l’any 2019, els terminis per a la presentació de l’IVA, els pagaments a compte d' IRPF/IS, o retencions a compte de l'IRPF/IS, queden ajornats fins al proper 20 de maig

Si la forma de pagament és pel sistema de domiciliació bancària, el termini màxim de presentació de les autoliquidacions serà el 15 de maig.

Aquest ajornament no serà aplicable als grups fiscals que comptin amb el règim especial de consolidació fiscal, ni als grups d’entitats que tributin pel règim especial de grups d’entitats a efectes de l’impost sobre el valor afegit, IVA, independentment del seu volum d’operacions.

 

 

Col·legi d'Administradors de Finques de Tarragona

Pl.Ponent, 5 1a, 43001 Tarragona · T 977 235 421

coladmin@coaft.com · info@coaft.com

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar