PRORROGA DE LA SUSPENSIÓN DE LAS REUNIONES DE MÁS DE 10 PERSONA

El DOGC núm. 8223 del passat dia 12-09—2020 publica la RESOLUCIÓ SLT/2207/2020, de 10 de setembre, per la qual es prorroguen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya.

 

Com informàvem en la Cir. 52/2020 seguint amb les indicacions donades per la Generalitat, si la comunitat té més de deu propietaris no podrà convocar-se cap reunió fins que s'aixequi aquesta mesura precautòria, la qual cosa implica que si s'hagués convocat l'assemblea entre la data de publicació del DOGC i el 29 de setembre, haurà de desconvocar-se de manera immediata. D'altra banda, aquest Col·legi recomana que atesa la finalitat de la norma, si la comunitat té menys de 10 propietaris no es convoqui tampoc cap assemblea puix que la restricció de reunions en qualsevol àmbit és proporcionada a la finalitat de contenció de la pandèmia.

 

- Resolució Sanitat

 

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar