SUBVENCIONS PER A LA INSTAL·LACIÓ DE PUNTS DE RECÀRREGA PER A VEHICLES ELÈCTRICS

T'informem que ahir en el DOGC es va publicar la RESOLUCIÓ EMC/2214/2020, de 10 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2020 per a la concessió de subvencions del Programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible (programa MOVES II).

 

Aquesta convocatòria d’ajuts inclou, entre d'altres, subvencions a l’adquisició de vehicles elèctrics i a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, on se subvencionarà a les comunitats de propietaris la implantació d’infraestructura de recàrrega de tot tipus –vinculada o domèstica, convencional, semiràpida i ràpida-. Aquesta línia comptarà amb una dotació de 5,64 milions d’euros.

Els ajuts, que formen part del Programa MOVES II, cobriran des del 30% fins al 40% de la despesa elegible segons beneficiari, amb un màxim de 100.000 euros.

 

La convocatòria tindrà en compte l’ordre d’entrada de les sol·licituds.

 

El termini de presentació de les sol·licituds comença avui finalitza quan s'esgoti el pressupost disponible per a cada actuació, o com a màxim quan hagi transcorregut 1 any a partir de la data de publicació d'aquesta Resolució al DOGC.

 

Podeu consultar tota la informació d'aquest ajuts a la plana web de l'ICAEN (Institut Català de l'Energia) clicant aquí , on es pot trobar, entre d'altres:

 

ü Accés al tràmit per demanar ajuts

ü Manual per omplir el formulari de sol·licitud

ü Preguntes freqüents MOVES II

 

Este sitio web utiliza  cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios según sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí.

Aceptar